Thursday, 24 November 2011

balik kampung

0o0.. balik kampung.. 0o0.. balik kampung.. hehe~ 


assalamualaikum!!! ade orang tak?? haha~ nape dengan aq hari nie?! haha~ korang nak tau x.. hari nie kan.. aq nak balik kampung la.. hehe~ gilew hepi.. 

korang x balik kampung.. hehe~ korang mesti da balik kampung awal2 lagi kan..  bes kan dapat balik kampung.. at least kite ada kampung lagi.. cuba korang tengok nasib sesiapa yang x de kampung.. cian diorang..

aq nie balik kampung maybe 2/3 hari.. so, aq x akan update blog nie.. so, hope korang setia menunggu entry  terbaru dari aq, SITI NURFATIHAH.. tunggu ea.. jangan x tunggu.. 

hope korang yang sudah menjadi followers aq akan mengajak kawan2 korang singgah blog aq ni n be my new followers.. oke?! k r.. sampai sini dulu.. tata~ assalamualaikum.. 

2 comments:

Lily Suhaili said...

Hehehe
Mcam nak nyanyi lagu raya dah ni.
Balik kg memang bestt !!
Tambah2 yg jauh dari rumah :DD

ct nur fatihah said...

btoi3.. haha~ xcited glew..