Saturday, 17 September 2011

haruske balek?!?

 
salam semua.. cuaca hari nie baik kan.. huhu~ tapi kan cuaca dalam hati aq nie x baik lorh.. kenapa?? sebab ari nie da kene balek ostel semula.. x mao!! sesiapa pun.. tolong selamatkan aq.. 

aq x nak balik hari ini.. aq nak balik sana.. tapi bile aq da ready.. haha~ kalau camtu sampai bila2 pown aq x ready.. hoho~ aq nak cuti lama2 lagi.. nak update blog nie.. haha~ 

alang2 tu aq nak gak gi baraya.. tapi malas nak iron tudung n baju.. haha~ sifat aq nei memang tak boleh nak diubah kan.. insyaallah.. nanti aq akan berubah.. but not now!!! haha~

korang just tunggu time untuk aq siti nurfatihah untuk berubah.. hope you guys be patient.. haha~ aq nie dari semalam tak habis2 mengarut.. and membebel sorang2.. cowy la.. 

oke la.. aq nak prepare untuk blek ostel nie.. da la tak iron baju lagi.. kemas beg pown tak lagi.. hehe~ teuk kan aq nie.. tat~ assalamualaikum..

No comments: