Saturday, 17 September 2011

pekse pra-akhir tahun

salam 1 malaysia... korang semua.. tolong la aq.. kepala aq macam nk meletop.. huarghhh!!!  pengetua cakap nanti diorang nak buat pekse pra-akhir tahun.. adoyai!!! pening kepala aq.. huhu~ abesh la aq.. aq da x larat nk study.. lepas pekse pra kne pekse akhir tahun lak.. TENSION!!!

pastu, pengetua tambah lagi.. mse pekse pra nanti.. sape yang dapat D/E... diorang akan dpt warning.. and parents diorang akn dipnaggil.. hurm.. susah la.. wlaupown aq x de d/e mase pekse ari tu.. tpi aq takot result aq nanti jatuh merundum...

lagi aq takotkan.. bile pengetua cakap.. mase pekse akhir tahun.. spe yg still dapat d/e.. diorang akan dibuang sekolah... tak nak!!! kalau aq kene buang sekolah aq nk sekolah kat mane??? erm... sekolah mane nak terima pelajar yang da kene buang sekolah.. 

risau nyew... aq takowt.. korang semua yang bace post aq nie.. doakan la aq ek.. aq takowt.. insyaallah.. aq akan berusaha untuk dapatkan result yang terbaik.. for my self, my family, and my country... hoho~ perasan je lebih aq nie.. tapi aq still akan berusaha.. hehe~

ok la.. i have to go now.. nanti aq sambung lagi ek.. tata~ assalamualaikum.. 

No comments: